BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Wednesday, August 24, 2011

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera


a very quick update! kena cepat nie.. 24 ogos da nak abish da..


bangun bangun tido tadi, aku macam tertanya tanya jugak, arie nie bapa arie bulan eh? terus capai handphone, tengok screen.. 'oh, 24hb..' rasa cam ada sesuatu.. 'oh, bday hazie kowt.. bulan lepas.. so, kiranya xde papa la..' terus aku beralih..


tiba tiba waktu aku bukak facebook, ramai nau post kat wall syakima nie.. 'owh, besday dia! patotla rasa cam ada sumting..' tapi, hati terasa macam malas nak wish.. aku like status dia yang wish thanks kat orang orang yang wish dia jah.. HAHAHA *kawan tak guna*


meh nak stori sket pasai minah nie.. 


dia nie sememangnya seorang kawan yang baek.. serius tak tipu! aku boleh mula mula baek dengan dia, betul betul baek dengan dia sebab aku dianiaya kawan senirik, ditinggalkan secara dahsat kowt.. naseb ada dia! dia yang selamatkan aku yang terkontang kanting waktu tuu..


dan kawan yang da aniaya aku tuu, walaupown tanpa dia dan dia, aku masih boleh tersenyum bahagia sebab adanya syakima dan kawan kawan kawan kawan rapat aku yang laen kat utm.. ya, ALLAH itu maha mengetahui.. DIA hanya berikan yang terbaek untuk kita.. 


setahun aku ber'rumate' dengan dia.. kadang kadang kami agak berbeza, tapi aku rasa kami serasi.. sebab apa? sebab kami mampu menolak keburukan masing masing dan menerima kebaekan yang ada.. ya la, da tentu kan setiap orang ada baek dan burok.. kalau kita asyik menilai yang burok, maka burok la orang tuu di mata kita..


aku dengan dia pernah bergado.. tapi, kami tak mengeluarkan ayat ayat yang kasar.. kami tak meninggi suara secara melampau.. kami hanya mendiamkan diri.. tak lama lepas tuu, kami akan gelak balik.. fun tak hidup camni?


aku dengan dia tak pernah berkira pasal dwet.. kadang kadang dia keluarkan dwet, kadang kadang aku.. makanan pown tak pernah berkira.. selalu jah kami berkongsi makanan dan minuman.. kat cafe pown kami tak malu tau!


macam kawan kawan rapat aku yang laen, dia simpan lebih kurang 80% rahsia aku.. tapi, dia kadang kadang macam tau suma perkara pasal aku.. mungkin dia nie spesis yang mudah memahami.. bagusla, sebab aku pown kadang kadang tak paham diri aku.. :)


masok semester baru nie, aku ngan dia da tak jadik rumate lagi.. mula mula dia ada berura ura nak bilik single.. alih alih, aku yang suarakan nak stay single.. aku pikir pikir bila lagik nak stay single? sebab da stay k11 nie memang kami ada kelebihan nak pilih bilik.. budak palapes la katakan..


so, syakima.. 


happy besday to you! 


may ALLAH bless you!


semuga kejayaan dan kebahagiaan sentiasa mengiringi setiap saat hidup!


i love you yesterday, tomorrow and forever! 




Thanks 4 reading this entry..! :)

3 Comments:

  1. paan kowt said...
    hb to me...::::errrr
    scha al ahmad said...
    eh, bday paan?
    tipu..
    apik pehe said...
    hehehe...selamat hari lahir..selamat hari raya jugak

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...