BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Friday, August 12, 2011

APA PASAT INI BLOGGER?

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

adoooooi la.. post aku semalam yang pasai poligami tuu kenapa tak boleh nak komen eh?

lagik satu, aku search la pasai nak customize blog aku nie kat google.. tapi bila dia soh find a few codes, kat html aku nie mestey takda.. 

kenapa eh? 

setting blogger suma tak sama eh?


please answer me.. huhuhu.. 
Thanks 4 reading this entry..! :)

4 Comments:

  1. scha al ahmad said...
    This comment has been removed by the author.
    scha al ahmad said...
    lalala~~~
    AISHA INANI said...
    alaaa, nak tolong tapi tak reti.
    tak penah pulak jadi cam ni.

    cuma aku rasa better pakai simple layout kot, senang setting sumaa.
    yang design template tu.

    eh ada kena-mngena kena layout ng setting? hehehe.
    not sure la. hyuuu
    scha al ahmad said...
    hahaha..
    ada kowt..
    sbb myb aku da kaco settin dy..
    :(

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...