BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Saturday, August 13, 2011

MAHALNYA YURAN AKU T.T

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera


*ini entry emosi, tak baca pown takpa.. heeeeeeee*


tadi kan, tiba tiba hati aku tergerak la nak tengok aimsweb (website utm yang da info student blablabla)... saja nak tengok kat status kewangan tuu.. kowt yuran bertambah, berkurang.. tak pown kowt dwet da masok kan, bleh la aku guna sket untuk belanja raya nie.. heeeeeeeeeeee..

guess what? yuran aku untuk sem depan RM2,083.. tergamam la aku jap kan.. dari posisi meniarap, terus aku bangun.. aku berfikir, camna la kan aku sem depan.. memang tak dapat dinafikan la kan yang aku nie boros sket orangnya.. tapi, bila fikir fikir balik aku ada hutang nak jelas sem depan jugak.. takmo la aku hutang lama lama.. nie suma gara gara sepanjang aku stay kat utm waktu cuti, dwet tak ckop.. padanla muka, tak reti nak berjimat cermat...! -.-'



pastu, aku da janji jugak ngan sorang kawan nie, nak tolong dia lam perbelanjaan kat u nanti.. sebab, dia tak dapat bantuan kewangan.. dan aku pulak macam ada dwet lebih kan.. lagipown, daripada aku berjoli tak tentu pasal, baek aku bagi member aku..

takpa la.. papa pown, aku tetap kena hadapi suma nie.. insyaALLAH aku mampu hadapi! heeeeeeeee..

p/s : kadang kadang rasa cam takda kawan nak bercerita.. blog la jadik kawan untuk bercerita.. bukan apa, malas nak sesakkan otak member dengan masalah emosi aku nie.. :'(

Thanks 4 reading this entry..! :)

2 Comments:

  1. ILA HonEyBuNNy said...
    mahai jugak...adehh..

    sekarang neh semua naik kan...rasanya yuran blaja ila pun naik gak..huwawa

    go go go...u can do it..hadapi dengan tabah kan..hehe...xpa...berblog neh macam diari kita la jugak kan..;-)
    scha al ahmad said...
    hehehe...
    yup2..
    kadang kadang bila duduk saja saja tuu, bukak gak entry entry lama..
    baca bnda2 dlu yang da jadik..
    at least, engat jugak..

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...