BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Sunday, September 11, 2011

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

new semester is around the corner.. ahahaha.. tiba tiba kan teringat iklan bumiputra commerce waktu kecik kecik dulu.. da besaq da pown sekarang nie.. adooooi.. -.-'

result aku sem lepas tak cantek lagi.. kadang kadang rasa cam nak bunuh diri ja sebelum sambong semester.. baru la aku tau apa itu penyesalan.. -.-'

5hb september aku da sampai utm da.. da gerak keja pesta konvo.. yup, itula dia! aku juin pesta konvo lagik.. tapi, tak macam dulu, peranan aku lam pesta konvo nie tak besaq.. mungkin orang pown takkan perasan kewujudan aku.. :p tapi, tak kisah la kan.. sebab aku nak juin jah pesta konvo, tapi takmo busy busy sangat.. ok la tuu.. 

semester nie aku stay kat bilik single.. aku nak cuba start a new life lah.. nak try different thing.. mana la nak tau, aku dapat pengalaman dan cara hidup yang lebih berbeza kan? mana tau lebih baek? ya la, memang tuu la yang aku nak sebenaqnya.. insyaALLAH, aku akan cuba perbaiki diri aku yang dulu..

tahun nie, selaen daripada bergelar mahasiswa tahun tiga, aku jugak senior lam palapes beb! pergggggh.. kalau sebot senior jah, lam kepala otak orang mestila MANTAP sedangkan aku bukanla begitu.. -.-' tapi, takpa la kan.. camna camna pown, aku akan hadapi pa yang budak budak skuad aku akan hadapi.. so, kena jadik MANTAP jugak la.. tak lama lagik da nak tauliah da..

wuhoooooooo.. doakan aku sukses weyh.. da nak grad da nie, pointer kena cantek, aktiviti pown nak aktif!


Thanks 4 reading this entry..! :)

2 Comments:

  1. apik pehe said...
    hehehe...aminnn..
    Zakiah_MamaAdamz said...
    i/Allah...b d best k...? chaiyok!

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...