BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Wednesday, August 3, 2011

TINTEC KRENEDEX PART 2

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera



at the end, aku decide untuk stay jah kat kuala nal.. tak kisah la aku cam sunyi sket pown, at least mak cik tuu tak sedih kan? lagipown, aku yakin, everything happens for something.. kat sini pown aku akan ada family angkat.. how bad my life would be?

kaseh, yang jugak junior palapes aku datang amik aku kat bus stop.. kalau ikotkan atie, memang rasa nak nangis jah waktu tuu.. aku nie da la memang suka ngamok bila pa yang aku plan tak jadik..

sampai sampai jah kat umah famly angkat aku, mek *panggilan untuk mak* tengah masak.. aisehman, memang terbaek r! tapi, aku terus mintak diri ke bilik.. ya la, nak letak beg suma suma kan.. mek pown soh aku rehat rehat dulu, mandi..

pas mandi, aku pown p la kat dapor, kowt kowt ada papa yang aku boleh tolong.. tapi, waktu tuu cam da takda pa da yang aku boleh tolong.. hihihi.. mek soh aku p minom air kat ruang tamu.. aku duduk duduk jah, kakak pulak bagi bun.. aku waktu tuu sebenaqnya agak tak lalu nak makan bun.. tapi, demi menghormati tuan rumah aku makan jah..

habis makan bun tuu, kami makan tengahari pulak.. tengahari pown tak tengahari sangatla sebab waktu tuu da pkoi 3.30pm da pown.. kami patot berkumpul kat padang sekolah pkoi 5pm, da sukan rakyat.. peserta TINTEC ngan family angkat suma la.. 

tapi, lam pkoi 4.30pm tuu, boleh pulak aku ngan kaseh tidoq.. hahaha.. mana tak nya, penat tak abiz lagik kowt.. mata memang ngantok sangat sangat da.. lam pkoi 6 camtuu, baru la kami bangun dan p padang sekolah.. rupa rupanya, sapa yang nak juin ja juin.. kalau tak, melepak kat sebelah je laa.. aku waktu tuu memang blurr abiz.. bangun pown terkejut, memang jangan harap la aku nak maen kan.. -.-'

sebelum aku tidoq, aku da mesej ngan mamat tuu.. aku mintak tentatif daripada dia.. bila bangun bangun tidoq tuu, da mesej daripada dia.. tanya, nak amik kew tak tentatif tuu.. memang menambahkan kepanikan aku la kan..

waktu aku p sana tuu, aku pakai serba itam, cuma kasot aku je la yang warna putih.. dan dia pown pakai sebijik cam aku! cumanya, dia pakai selipar.. *gatal* HAHAHA

sambungan Tintec Krenedex part 3

Thanks 4 reading this entry..! :)

2 Comments:

  1. roq said...
    x boleh bla gambar main taqraw pakai kain plekat tu...haaha

    singgah2 la sini ye :)
    scha al ahmad said...
    hahaha..
    suka rakyat la katakan!
    ;)

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...