BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Sunday, August 26, 2012

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

haaaaaaaaa.. terkejut tak tengok tajok entry aku nie?

after pergi dua talk about HERBALIFE, aku finally decided untuk consume this product.. why? to improve my health level..

as I mention in this entry, orang2 yang makan HERBALIFE nie sangat2 la sihat, cantek dan bertenaga.. apa yang lebih bermakna selaen daripada kesihatan yang baek dalam hidup kita nie kan? 

nak beribadat dengan sempurna perlukan kesihatan yang baek..

nak meluangkan masa dengan family secara maksimum perlukan kesihatan yang baek..

nak carik rezeki juga perlukan rezeki yang baek..

so, aku jugak nak orang2 laen sihat, cantek dan bertenaga.. berminat? contact me.. :)


p/s : this is a sticky post


Thanks 4 reading this entry..! :)

6 Comments:

  1. izah :) said...
    macam menarik jee produk ni :)
    scha cha said...
    yup2.. harusla menarik!
    jum jadik sihat! :)
    ✿Lady Ainaa✿ said...
    ena memang teringin nak memiliki brgan herbalife ni.. ramai yg kata elok.. huaaaaaaa.... tp tu la, duit ohhh duit.. T^T
    scha cha said...
    klu aina btl2 teringin, aina bleh jdk distributor cm scha jgk..
    skdr boleh cover blk je dwet beli tuu.. :)
    maszull said...
    assalamualaikum...selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)..
    Ana Farhana said...
    dah lama nak try, tp xda duit.salam ziarah

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...