BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Wednesday, July 13, 2011

TAK SIHATNYA MAKAN MCD!

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera


korang da terjah mcD kew?
korang tau kan mcD da bwat promosi lagi..
kali nie beli satu double cis beger, dapat free 1 lagik..
print kupon nie dan cepat cepat serbu mcD!
walaupown aku nie penggemar spicy ciken mcDluxe, tapi aku tetap tak lepaskan peluang!
MUAHAHAHA
mulanya aku plan nak beli sok je..
tapi, tiba tiba da kawan aku yang nak keluar, aku pesan saja la.. malas nak keluar.. hehehe..
lagipown, dia amik kupon tuu pown daripada aku..
aku memang da print banyak banyak banyak da..
semangat tak aku?
MUAHAHAHA

tapi, aku pesan double cis beger tuu dengan large fries je la..
rasa cam malas nak beli coke.. kununnya nak makan makanan yang sihat la, tak mo minum air gas..
sedangkan makan mcD malam malam tuu pown memang da tak sihat da.. :'(
tapi kan tapi kan.. rasanya tak sedap tau..
aku rasa lagi sedap kalau aku makan double cis beger tuu dengan coke..
tau tak kenapa?
sebab double cis beger tuu rasa sangat la berlemak, dan rasa muak..
kalau makan ngan coke, at least, rasa coke yang tajam tuu boleh bagi hilang rasa lemak beger tuu..


bila pikir pikir pulak kan..
meal set mcD nie macam tak boleh nak dipisahkan..
tapi, bila digabung semua... PERGGGGH..! memang terbaek hasil!
memang banyak gilerr la kan lemak yang diternak *bak kata cik epal*..
owhooooo..
so, bila la aku nak stop makan mcD nie?
*berfikir*
this is nyummy!
p/s : nak tunggu promosi untuk spicy ciken mcDluxe! MUAHAHA

Thanks 4 reading this entry..! :)

3 Comments:

  1. Diana @ bilakukatacinta said...
    dear...yg tak sehat lulah kite suke... heh..Nway..slm kenal
    scha al ahmad said...
    hahaha...
    tau xp..
    yg xsehat tuu la yg sedap!
    Asma Ahmad said...
    aku xdan print pn kupon 2... tp asanya klu print pn mkn xbeh kot. cis bger jew ok la...

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...