BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Tuesday, May 10, 2011

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

semalam ak da abiz final exam da.. ^o^
bahgia kew ak ngan paper arie nie..?
hmmmm.. sila abaikan mengenai exam ok.. -.-'

ak nak bercerita pasai kehidupan after exam yang sebenaqnya.. 
heeeeeeeeeeee..

lepas solat maghrib, kami cepat cepat siap, nak ke steamboat..
ak yang xtau nak pakai apa, sembat tudung syria aena..
da la ak xpenah langsung pakai tudung tuuu..
sebelom start study week g, YUYU da mula bising bising bising nak makan steamboat..
INA pown dok bising bising bising jugak..
tapi, kami xde kesempatan langsung nak p makan..
almaklumla, klu da p steamboat mesteyla nak lama lama lama kan?
nak makan banyak banyak banyak la katakan..
hahahha...
cam semalam la, lama gilerr kowt kami melepak kat situ..
dari 8.10 pm hingga 10pm.. amacam? ada bran? ;)

tapi, malam tuu ina xdapat nak juin, sebab dia xde transport, kami pown xdapat nak sediakan transport untuk dia.. huhuhu.. sadis!
maka, kami pown p makan berempat je..
yang kelakarnya, pada masa yang sama, di tempat yang sama, budak budak pesta konvo 45 ajak makan sama sama..
malangnya, ak dan aena da janji ngan kawan kawan kelas dulu..
so, terpaksa la tak boleh ikot kan..
kami cakap kat budak budak konvo nak g makan ngan budak budak kelas.. 
sedangkan empat orang je pown!
HAHAHA

kami sangat sangat la kecoh kat steamboat tuuu..
walaupown kami empat orang je, tapi macam sepuluh orang je kowt..
INAS sangat tak boleh blah bila dia minyak terpercik kena muka dia..
AENA pown kelakar sebab tertumpahkan air..
YUYU...? sentiasa keluarkan statement yang kelakar..
dan dah jadik tugas AKU untuk ketawakan semua kejadian yang berlaku...
HAHAHA

lepas abiz satu round makan, kami istirehat jap..
matikan api, dan melantak aiskrim plak..
yuyu makan TIGA aiskrim kowt time tuuu..
ak yang makan satu aiskrim pown tak abiz abiz bila dia abizkan aiskrim yang kedua.. -.-'

pastu, kami makan g..
kali nie adalah kali ketiga kami makan steamboat sama sama..
kali pertama makan, tak rancak sangat ak makan..
kali kedua biasa biasa saja ak rasa..
kali nie, ak rasa da improvement da..
ak da makan banyak makanan rebus..! 
HAHAHA

da nak abiz makan, bru la da kesedaran nak tangkap gambaq..
yang sebenaqnya, kami sangat lapaq sebelum makan steamboat tuuu..
almaklumla, YUYU, INAS dan AKU tak makan dari pagi.. kunun fokus nak stadi untuk last paper..
AENA pulak puasa..
MAKA, SUMA POWN NAK JADIK PELAHAP MALAM TUUU...
HAHAHA

nie makan second round nie..
tengok.. makanan da nak clear da..

mulot aena ternganga sebab makanan dia yang kononnya nak disumbat lam mulot da terjatoh!

gigih! konon konon nya tengah memasak la tuuu~~~

yaaaa~~~ kami yang bersukaria pada malam tuuu.. empat orang je!

pas melantak, timbul pulak idea gilerr nak p karaoke..
HAHAHA
naseb la aena tak bawak kad matrik..
klu tak, da kemungkinan jugak kami balik lewat malam tadi..
HAHAHA
nie laa tempat pilihan karok kami..! kat giant, Umall lebih dekat ngan UTM.. karok bilik lagi besh daripada jamban punya ok..

aena dengan yuyu sangat sangat la semangat menyanyi.. lagu evergreen nie.. ak xberapa reti..

ini budak sangat pemalu mau nyanyi! nak tangkap gambaq pown malu jugak!

semalam ak sangat hepi..
da lama ak tak rasa hepi macam tuu..
kebelakangan nie asik stress je..
ak sangat berharap ak akan terus hepi camni dengan kawan kawan yang sangat supportive kat sisi ak..
setiap kali ak rasa hepi, ak mestey ak akan doa camtuu..
bagi ak, kalau berkawan, biarla buat selamanya..
yup, a REAL FRIEND will never leave you tihout a notice..
bila ak rasa hepi semalam..
ak teringat jugak kat family kat umah..
semuga family pown hepi gak kat umah..
tak senang rasanya bila kita hepi, tapi orang laen xhepi kan?
mama, abah, kakak kakak, abang abang, adik...
jangan marah marah ya akak hepi kat sini..
im stressful here.. sumtimes, i need some entertainment..
jangan risau, akak akan jaga diri..
dan akak sentiasa doakan keluarga sentiasa lam keadaan yang baek baek..
sila hidup baek baek ok..

Thanks 4 reading this entry..! :)
 

3 Comments:

  1. apik pehe said...
    hehe..nk dengar apik nyanyi?tak yah la ek..hehehe
    scha al ahmad said...
    hahaha..
    sila la nyanyi!
    Asma Ahmad said...
    jgn boros2 weyh...

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...