BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Sunday, May 15, 2011

ESOK DA MULA TRAINING DA

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

rutin budak budak palapes darat seluruh Malaysia..
asal datang je cuti semester, maka datang la training nya..
sekian lama ak tak trainin, sok da datang da arie nya..
ehem ehem..

bila tengok badan yang da mula gemok nie, hati jadik makin risau..
takot tak larat nak bawak badan je nanti..
waktu kuliah, ak da tinggal beberapa trainin, sebab komitmen ak kat persatuan..
so, orang laen suma da fit fit da, ak masih di takuk lama..
aiyok! g mana ya?
waktu bersenang lenang pown jarang nak p jogging..
jogging klu ngan kawan kawan baru la best..

kebelakangan nie plak, kaki ak asik krem, secara tiba tiba..
entah kenapa..
sebenaqnya da selalu da kaki ak camni..
waktu kem tahunan intermediate pown ak penah jadik sekali..
tapi, kebelakangan nie cam kerap la..
waktu nak ke toilet tym jawab ezam chemical engineering thermodynamics pown kaki ak krem..
tym berlari nak amik pakaian kat jemuran sebab ujan da turun pown kaki krem..
ak harap, sok kaki ak baek baek je..
klu nak krem kew, nak jadik trok trok kew, sebaeknya, jangan la jadik on the first day..
first day is the start for a bad or good thing..
wish me lux weyh!

Thanks 4 reading this entry..! :)
 

4 Comments:

  1. Asma Ahmad said...
    mkn xmo jga... asek mkn fastfood ajo!!
    EnnyAIN said...
    Tu lorrr..
    kurg fast food..
    jg kesihatan..
    muda lg tue..
    krem slalu tue coz kurg minum susu + mkn mknn sejuk byk.. :)
    Asma Ahmad said...
    tulg da rput!!
    scha al ahmad said...
    adik : gilo pa tulang da reput?
    x slalu mkn fast fud la..
    kak eini : sem dpn bru bleh stat minom susu.. HAHA

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...