BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Saturday, May 7, 2011

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

perhatian!
entry ini ditaip dengan mood lapar!
saat nie, ak tengah kelaparan.. note kan depan mata langsung xmo endah..
sob..sob..sob..

alkisahnya, petang tadi, ak cakap kat syakima
jom kita makan bakso
syakima stujukan je, troz ak sms aena, dia balas
inas xmo makan

time 2, ak tengah online.. 
ak bising2 la kat zulfazli ahmad nie, cakap ak nak p makan bakso..
tiba tiba dia cakap gerai tu da tutup, semalam las dia bukak..
jatuh berderai atie ak..
troih ak cakap kat akim
jum kita oder bubur cengal la..
akim stujukan je..
ak pown anta sms, bwat dlivery oder kat cengal..
laz2, dorang kol balik
adik, bubur da abiz la..
ak kecewa g, troz ak matikan kol pas kata terima kasih..

ak pusing kat akim, tanya dia nak oder pa..
kali nie dia refuse, sebab dia nak gerak ke bilik coursemate dia, study sama2..
klu lambat, kena jalan sorang sorang malam malam plak..
ak diam..

syima nak ke arked k11, makan..
waktu tu ak xsolat g, so ak refuse ntok p..
mulanya engat nak oder kat dia je, tapi dia xbawak banyak dwet plak..
so, ak kensel dan oder nasi putih+tom yam campur kat cengal delivery g..

alih alih sampai 10pm dia xanta oder ak..
stended memang dia xkan balas mesej, ak engat dia anta lambat je..
ak nak capai epal yang ak beli arie tu, tengok tengok da busok..
farhana anta mesej, kata xjadik nak datang bilik, xdapatla ak oder cadbury kat dia..
pastu ak kol mcD, engat nak bwat delivery..
tapi, mcD utm skudai ramai sangat customer, so dorang da xmo amik oder..
las2, ak makan maggi je.. 
nie la dinner ak ntok arie nie.. MAMEE ASAM LAKSA! grand gilerr...!
sedih x kisah ak? lapo nau nie haaaa...
k la, ak nak p makan, pastu nak sambong stadi ak yang terbantot dek kelaparan..

Thanks 4 reading this entry..! :)
 

2 Comments:

  1. apik pehe said...
    hehe..cian dia makan megi jer
    scha al ahmad said...
    apik : huhuhu.. sadis gilerr.. td cam xbleh klu da mbe kata sian, rsa cam nak ngis! hahaha..

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...