BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Monday, October 1, 2012

after 6 weeks

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

as for now, da enam bulan aku consume HERBALIFE.. tapi, tak dapatkan aku nafikan, aku kurang berdisiplin waktu consume herbalife nie.. dua minggu lepas aku consume herbalife, aku kena extend practical training and have to stay with my brother.. aku seboleh mungkin memang taknak family aku tau aku makan herbalife.. bukannya apa, aku takmo dapat penentangan daripada diorang.. biarlah aku dapatkan result dulu, baru aku yakinkan diorang.. 

so, selama seminggu aku kat umah abang aku, aku jarang la consume herbalife.. sebab, abang aku selalu sumbat aku dengan makanan.. hahaha.. biasalah,'aku kan adik'.. dah la menumpang umah orang, tiba2 nak bwat kepala, sangatla tidak comel ok.. maka, aku pown pasrah jela disumbat dengan makanan..

bila aku da masok UTM pulak, ak seboleh consume herbalife sedisiplin mungkin.. kalau breakfast 2 memang aku tak tinggal la kan herbalife nie.. malangnya, kawan2 aku nie da rindu aku sangat2, selalu ajak aku makan, dan aku xsampai atie nak tolak.. wuwuwu

so, what is my progress?
as I never leave my nutrition breakfast, my weight maintained at 53kg! aku bersyukur sangat2 la kan berat aku tak naek, sebab aku makan banyak sangat.. serius tak tipu!

that's all for now.. berminat untuk consume herbalife? pm me now! :)


Thanks 4 reading this entry..! :)

3 Comments:

  1. nur azian said...
    thanks for the information...
    dah follow sini.. :)
    nur azian said...
    thanks for the information...
    dah follow sini.. :)
    fiqah hamed said...
    Jemput join sini

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    dan

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    *syarat untuk menyertainya sangat mudah*

    Thanks.. (:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...