BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Saturday, January 22, 2011

*sila klik gmbr utk saiz sebenar.. =)
arie rabu yang lepas, yang baru je lepas nie adalah bday ajis, pengarah program poly-camp junior.. mulanya, kitorang egt nk bwat suprise bday party kt mama lynn steamboat.. tapi, arie rabu 2 byk sangat kekangan, so kami postpone to arie khamis.. sebenaqnya, slaen drpd celebrating bday ajis, kami jugak nk hav fun sket.. sebab, diz lately adalah saat2 yang agak genting untuk kami, cyesly..!! ak tau, masing2 tgh sedeh for some rasional reason, so y not we chill a bit.. kn..?? lupakan mereka, masalah dan kelas sebentar.. gpown, kn thaipusam 2..??


sejujurnya, ak xmakan steamboat.. sebab..?? ak kurang makan makanan yang direbus nie.. so, mmg slow gilerr ak makan malam 2, sampai dak2 nie cakap ak kontrol ayu.. perggggggh..!! itu xmgkn ok, i nie bknnya model nk kontrol2 ayu nie.. ngeeeeeeeee.. ak smeja ngan ina, ajis dan baq.. mereka sangat kool ok.. ksiankan ak yg xbpa nk makan, asik2 ak dpt makan daging.. tp, mmg 2 je yang ak pulon makan.. ngeeeeeeeee..



on d way balik, dak2 nie ajak fath g lepak2,tambah2 minyak keta yang kami  isi banyak g.. rugi if xmanfaatkan ok.. guez wut..?? km p danga bay..!! ngeeeeeeee... kt c2 adalah tmpt yg agak heaven ntok tenangkan minda.. while dak2 nie lepak2 sembang2, ak capture gmbar dorang.. mmg ak sangat minat ngan fotografi nie.. klu la ak da dslr, ak akn blaja lbeh dalam fotografi nie.. tp, klu dberi plhn, ak nk tgkp gmbar2 alam semulajadi dan benda xidop.. klu nk tgkp gmbr orang pown, ak ska tgkp gmbar candid, yang mampu memotret saat2 indah yang xde cover2...

ok..ini bukan gambar candid.. suma orang tengah bwat cumill..


ini gmbr candid yang ak capture diam+suka suki..
ngeeeeeeeeee~~~



cuba teka stiap kaki nie kpnyaan spa..??



some of my favorite pictures ok.. klu tgkp ngan dslr g cntek.. confm kamera hp kalah!!








p/s : sy sayang mereka.. smuga kita sntiasa bsama and stay strong+cool..

2 Comments:

  1. Anonymous said...
    orang yang hipokrit je yang selalu control ayu.

    kalau dah makan pon malu malu, sumpah, tu memang control ayu namanya. jadi, kau dalam kategori hipokrit lah kan?
    scha al ahmad said...
    sapa yg mkn malu2..??
    ak..??
    itu xmgkn, sbb ak ska mkn..
    =)

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...