BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Monday, June 20, 2011

ADC & FN GIVEAWAY

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

my sistah, kak eini da tag ak untuk satu giveaway nieh..
wuhhu.. first time nie nak juin giveaway nie..
*sebelum nie ak penah masok contest.. sama kew x eh? HAHA*

diorang pilih pemenang berdasarkan entry yang ditulis.. *eh, ditaip!*
means, entry sapa yang paling besh, dia la pemenang..
tiba tiba rasa sayu..
bleh kew ak nie menang?
entry entry ak sblom nie tak dak la besh mana pown..
klu tak, mestey da ramai follower kan? ;)

nak tau camna nak juin this giveaway?
ok2, meh, follow these steps k?
1. Follow blog art.design.craft
2. Follow blog Fatin Najwa
3. Like page art.design.craft
4. Buat entri yang kreatif bertajuk "ADC & FN GIVEAWAY" dan letakkan banner giveaway dalam entri korg serta link blog ART DESIGN.
5. Tinggalkan link untuk entri korg pada kotak comment pada link entry nie.
6. Tag 3 rakan korg untuk sama2 join giveaway ini. 

jum la sama sama juin giveaway nie.. 
banyak weyh hadiah dia..
tak pecaya?
nah, tengok nie!

haaaaaaaaaaaaaa...
amacam? banyak x?
gambaq nie pown ak curik daripada entry kakak ak..
dia da edit siap siap da..
HAHA
tak pa tak pa..
adik beradik tak bleh berkira sangat kan?
klu sunggoh sunggoh nak tengok hadiah dia, bleh la jenguk entry dia noh.. ^_^

ok, suma step ak da bwat, tinggal yang d laz wan je..
so, ak nak tag
|
|
|
|
|
|
                                                                                \ /
.


Thanks 4 reading this entry..! :)

2 Comments:

  1. art said...
    Thanks sudi join dear.
    Kakak adik jugak ni.Hehe.
    All the best k! =)
    scha al ahmad said...
    hahaha..
    yup2..
    wc..
    thx sudi bwat giveaway nie..

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...