BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Friday, April 29, 2011

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

Arie nie usai satu paper ak..
gembira? kurang! xde la ak bleh jawab ngan gemilang..
sekadar mampu berdoa ak xkena repeat weyh.. =.='
*tadah tangan lantas berdoa*

abiz paper tadi, ak lepak kat bilik aena+inas, yuyu pown ada.. pastu ak ke arked k11, teman akim makan.. ak? makan? x, mocha ice blended je.. :) asalnya, ak ada bawak beg ke bilik dorang tengahari 2.. pa da lam beg ak 2? msteyla nota2, study kan?? *wink*wink* then, time ak gerak ke arked k11 2, beg ak ditinggalkan.. malas nak bawak sekali, sebab ak pakai jaket.. rasa cam tak style je pakai beg silang 2 ngan jaket.. *mengada sket* ak mintak inas tolong antaq beg 2 ke bilik, sebab ak nak bagi detox foot patch dia sekali.. malangnya, time dia mai bilik ak 2, ak da kat arked g, so dia tinggalkan beg 2 kat luar, kat lobi blok ak.. *baget hotel* sampai2 je kat blok, ak nampak beg 2, tapi ak abaikan dulu, sebab ak ajak mira temankan ak antaq detox foot patch kat inas, mestey dia tengah excited nak cuba barang baru.. laz2, ak ajak la pulak si mira p melepak kat tasik utm.. mira tensen.. sebagai seorang kawan, mesteyla da jadik tanggungjawab ak nak bwat dia relief.. *baget sorang kawan yang baek*

sampai kat blok, ak pown excited nak mencapai beg untuk disumbat lam bilik.. TAPI... tiba2 ak xnampak beg 2.. ak tengok bawah kerusi, TIADA.. ak tengok tepi kerusi, TIADA.. ak tengok sekeliling, TIADA JUGAK.. ades, atie da mula xsedap nie haaa.. terus ak meluru ke bilik, tanya akim, kowt2 dia da amik beg ak simpan.. tapi, TIADA! ades! ak p usha kat beberapa tempat, juga TIADA.. huhuhu.. T.T 

mana la ko pergi wahai beg yang dikasihi? seingat ak 2 adalah beg paling mahal ak pernah beli.. *sedangkan xsampai rm50 pown!* almaklumla, ak nie kedekut orangnya, memang sentiasa meletakkan had harga untuk setiap benda yang ak beli.. dan beg tu SANGAT SANGAT LA AK SAYANG OK! kuaq mana2 mestey ak nak bawak beg 2 sekali.. da 2, duduk makan pown xmo bukak beg 2.. huhuhu...

dalam beg 2 plak ada note ORGANIC CHEMISTRY 2 ak.. niat di atie nak wariskan note 2 kat junior.. at least, da la jugak benda yang ak sumbangkan, walaupown result ak xcantek mana pown nanti.. 
dalam beg 2 jugak da pensil tiktik kesayangan ak weyh! walaupown pensil 2 xde la mahal mana, tapi susa kowt nak carik jenis dia yang sama.. camna nak jawab exam nie? =.='

owh, kepada insan yang mungkin telah tersalah mengamik beg kesayanganku itu, silala pulangkan kembali.. sangatla mustahil untuk ak membeli yang baru.. duit dalam poket pown cukup2 makan je nie.. please..please..please.. 
kawan2, jum jum doa untuk ak.. ksian kan ak nieh? sob..sob..sob..

Thanks 4 reading this entry..! :)
 

2 Comments:

  1. Asma Ahmad said...
    hg da sling bag meyh??
    scha al ahmad said...
    owh, mstey!
    bru bli sem nie..
    tp, beg 2 da ditemui..
    da budak kunun tlg amik simpan..
    lex ja!

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...