BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Wednesday, March 2, 2011

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

arie nie ak sgt bengank.. bengank yang terlampau2 sampai ksh2 lama pown datang balik kat ak..
pas g kelas tadi, ak teman  c A dengan ntok bwat lab, after dat kitorang p HEMA..
knapa p HEMA?
ak nak dapatkan surat kelulusan ntok program yang bakal ak jalankan..
malangnya, orang yang incaj ntok ak jumpa xd plak..
ntah tiba2, tym 2 ak trasa sangat la bengank..
sebenaqnya memang banyak g urusan ak ngan BELIAU nie..
so, if ak xdapat surat kelulusan, at least ak dapat setel benda2 laen..
malangnya, dy plak xde kan..

di kala ak kebengankan, ak decide ntok bwat lab report yang kna anta arie jmaat nie..
carik2 punya carik lab manual ak, xde..
ak tanya c A, lab manual ak da kat dy kew..
xsabar 2gu reply dy, troih ak kol..
berkali2 kol, xangkat2.. 
bertambah kebengakan ak di situ..
B tiba2 mesej ak, mintak ak temankan dy untuk menyelesaikan satu urusan..
ak xbleh bagi jawapan, sbb ak, B dan C da janji nak bwat lab..
so, ak msg C ntok capai kata sepakat..
C xbalas..
ak cuba tink positive..
mgkn A dan C p makan..
sebab tadi, awal2 g ak da pesan kat A, ak xnak makan sebab emosi yang xstabil nie..
laz2, ak tertido, 2pm ak bangun, tp xd respon drpd dodorang 2 g..
c B da mula kol2 ak, ak silent, msg dy kata C blom reply ak..
den, ak anta msg kat C byk kali, msg yg sma..
kat A pown ak anta msg byk kali jugak..
den, B kol g, katanya da setel urusan 2..
dy tanya bila nak bwat lab..
C blom reply msg ak..

petang sket, C reply msg ak, katanya hp silent, sbb caj dan dy tgh bwat lab report (nie lab laen plak)..
dy mtk maaf, tny samada B da setel urusan 2 atau blom..
jawab ak, da..
den, ak xegt soklan C kat ak, tapi ak xbalas..
yg penting, dy xsentuh langsung pasai lab yang kami janji nak bwat..
ak jadik bgank, nak bwat pown da xd mud sebenaqnya..
bengank pnya bengank, ak tertido..
bgn2 je, ak troz mandi..
atie jadik sejok pas mandi, troih ak buzz C kat fb..
C cuma balas 'yup?'..
ak balas xd papa..
den dy balas ok..

ehem3..
bgank2 ak kat A pown, at least dy kol ak pas nmpk msg ak yang belambak 2..
sjok atie ak dengaq sora dy.. 
langsong xde rasa marah2..
marah ak nie bukannya lama pown, kejap je..
tapi, bila ak rasa cam ak nie xberguna, cam ak nie hampeh, memang tambah tacink r..

berbalik kat kisah C...
hellllllllo...?
dun u understand dat im tryin 2 make it better..?
huh..!
ahhh..! ak mmg kecik atie..
klu dy rsa ak salah pown, xbleh kew dy consider keadaan ak yang tengah bgank nie?
weyh3..!! ak nie sorang yang ego tau!
tapi, ak buzz dy kat fn, xde kew rsa papa kat atie dy?
dy xnampak kew effort ak 2? 
fyn, its ok, i noe hu i m!
maybe i m not important 2 u kan?
mgkn ak xpenah consider perasaan dy slama nie..
sebab 2 dy xbleh nak consider perasaan ak..
ye, ak memang sorang yang trok, yang sentiasa abaikan perasaan kawan2 ak..
so, padan muka ak!

tiba2 tegt bout another fren of mine, sila namakan dy sbg D..
ak memang da lama kecik atie ngan c D..
sebab?
ak rasa dy tipu ak pasai kuaq ngan pakwe dy, dan xmo kuaq ngan ak..
waktu tserempak kat Jusco pown, jz tgor2 cam2 je..
dy xdpt agak kew yg ak bgank tym 2?
tym nk kuaq ngan ak cam susa..
tiba2 jumpa dy ngan pakwe dy..
bukankah dy yg plg paham ak?!
dy tau ak xska pakwe dy..
xbleh kew dy tinggal pakwe dy kejap ntok cakap ngan ak?
owh, xbleh!
ak lupa!
sum people nie, bila dah ada pakwe, pakwe g penting daripada membe..
or maybe, pakwe dy sangat2 bermakna ntok dy..
pa yang ak bwat ntok dy selama nie masih blom ckop..

p/s : entry nie ditulis kerana ak sangat bengank dan satu hapa pown ak xbleh nak bwat sebab bengank! so, ak harap pas ak luah kat sini, ak mampu bwat keja laen.. sila amik perhatian! saya sayang kamu, tp kenapa kamu bwat sy begini? xbleh kew kamu consider keadaan sy? Its ok, sy paham!
p/s/s: tiba2 emo nak mpos! cam orang datang bulan!

4 Comments:

  1. Zakiah_MamaAdamz said...
    uiks...lesbian ka?
    scha al ahmad said...
    heh?
    kamu 2 xsyg kwn2 kamu kew?
    hEartlEss said...
    auww... touching gla. hahaha...
    scha al ahmad said...
    bongok!
    hahaha..

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...