BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Friday, February 11, 2011

 Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera..

sila baca tajok entry..
ok.. sapa yang stuju ngan tajok entry nie..?? sila angkat tangan..
waaaaaaaaah..!! saya sangat buhsan.. cyes xtipu..
facebook dirasakan semakin buhsan.. *atau ak yang membuhsankan nie..??*
ditambah plak ngan tenet yang sangat lembab ini..
sangatla saya berbahagia..
cyes xtipu..!!


tiba2, teringat pasai facebook da nak tutup 15mac..
respon ak..??
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
cam xkisah sangat actually..
sebab ak pown xde la addicted to facebook sangat..
cumanya, akan ada satu kerugian la..
di mana, facebook nie actually menjadi satu medan ntok ak dan kawan2 yang jadik committee o members 4 a certain grup having a virtual meeting..
senang sket tau camnie..
lbeh kurang cam meeting 24hours la..
bila da any idea bout anything, troz post kat group's wall...
mudah kan..??
den, kat situ jugak, kita bleh post anything 2 remind everyone..
bleh mintak pendapat, atau apa2 aje la..
kesimpulannya, if facebook da tutup nanti..
ak akan rasa sangat susa klu bab2 discussion nie..

adakah twitter mampu menjadi pengganti yang baek bwat facebook jika benar facebook ditutup nanti..??
entahla weyh..
ak baru je berjinak2 dengan dunia twitter sebenaqnya..
bwatnya da agak lama kowt, cuma bukaknya je jarang..
ye la, xreti nak guna maa..
standard klu ak jarang bukak kn..?? teeeheee...
so, ak pown xde pendapat sangat.. sebab sunggoh ak xreti ngan application dalam twitter..

mana satu jadik pilihan atie..??


klu korang plak camna..??
thanks for reading.. :)

6 Comments:

  1. wan nurul iffa said...
    yup2!
    facebook boring gilo..
    ada 1 je reason aku on9 facebook..
    hahaha~
    scha al ahmad said...
    reason ak sbb grup jek..
    hg da reason yg sweet..
    :(
    wan nurul iffa said...
    sweet ke..?
    huhu
    scha al ahmad said...
    hahaha..
    sweet la jgk..!!
    nor aina mohd nor said...
    jom bertweet2 lak..ngee~
    scha al ahmad said...
    yup2..!!
    tweet..!!

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...