BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
t;

Saturday, October 20, 2012

berita gembira arini!

Assalamualaikum wrt. wbt. dan Salam Sejahtera

arini aku da abiz dua test serentak.. bunyik macam hebat je kan? tapi sebenarnya takde la hebat mana pown kejayaan aku menghabiskan tests tuuu.. wuwuwu.. T^T

orang kata, kisah yang kurang gembira nie jangan dikenang.. so, jom aku nak cerita pasai kisah gembira arini.. weeehuuu...

lepas abiz tecs (my second test), aku ke stadium... nk berjumpa dengan faizul, si pakwe syakima, nak amik barang.. rupa2nya dekat stadium nie ada karnival jom sihat.. langsung aku tak engat! dan ada pulak booth herbalife dekat situ..

teringat waktu pesta konvo semester lepas.. puas aku dengan inas pusing satu tapak pesta konvo tuu semata2 nak carik booth herbalife, rupa2nya dia tutup.. gilak takde rezeki malam tuu..

makanya arini aku pown ajak la inas p bwat body scanning.. sekali dengan aku bwat.. hewhewhew

kesihatan inas ok2 aje, di tahap medium, tapi dia masih perlu tingkatkan kesihatan dia laaa.. tambah2 pulak dia selalu sakit kepala dan ada resdung, memang ptot amik herbalife nie.. kihkihkih

aku pulak, tak semena2 da turun berat badan you! hahaha.. hepi gilak! bayangkanla, kalau sebelum nie berat aku dalam range 56-58kg, td ak timbang 51kg! takde point2 tau.. tergezut gilak.. sebab kadang2 aku nie kurang berdisiplin sangat bab makan2 nie.. hihihi

tak sabar rasanya nak balik umah.. agak2 ada perubahan tak kat diri aku actually eh? mana la nak tau, aku je yang tak sedar kaan.. tak abiz2 dok rasa macam diri gemuk.. da macam anoreksia da.. huhuhu

tapi, kalau bab muka, memang tak dapat nak dinafikanlaaa.. sebab muka aku semakin elok daripada sebelum nie, jerawat da kurang nak tumbuh2, cumanya bila da nak dekat period tuu, hormon tak stabil.. mungkin belum cukup g hormon degil nie nak berubah..

arini memandangkan mood aku baek, aku share sketla, pic aku sebelum dan selepas.. :)

yang nie fokusnya daripada gemuk jadik kurus la.. gilak aku xsangka aku gemok jugak time aku gemok.. erk ayat apa nie?

yang nie plak fokusnya pasai muka aku.. nampak tak jerawat+parut kat dagu sebelum tuu? tuu tak kira yang tersembunyi bawah jungle hat lagik.. tapi, yang betul2 sebelum aku consume herbalife lagik la teruk, rasa cam nk tonyoh muka dengan kertas pasir je.. malangnya takde gambar..

best kan makan herbalife? macam aku nak kurang resdung, muka pown cantek, badan semakin ringan.. orang laen nak kuruskan badan, sekali dengan kesihatan pown improve.. nak cuba herbalife tak? pm me now.. :)

Thanks 4 reading this entry..! :)

2 Comments:

  1. craxup said...
    hahahahaha
    Noor Azreen Ben Abon said...
    terbaiklah..teruskan usaha anda.. saya suka membacanya. Terima kasih.

    Cara Kuruskan Badan Dan Mengatasi Masalah Perut Buncit

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...